با توجه به استقبال چشمگیر تماشاگران و تقاضای علاقهمندان مبنی بر تمدید نمایش"ددالوس و ایکاروس" اثر همایون غنیزاده، این نمایش تا یک هفته دیگر تمدید شد و تا 11 خرداد ماه در تالار سایه مجموعه تئاترشهر بر صحنه خواهد بود.
با توجه به استقبال چشمگیر تماشاگران و تقاضای علاقهمندان مبنی بر تمدید نمایش"ددالوس و ایکاروس" اثر همایون غنیزاده، این نمایش تا یک هفته دیگر تمدید شد و تا ۱۱ خرداد ماه در تالار سایه مجموعه تئاترشهر بر صحنه خواهد بود.
به دلیل استقبال تماشاگران، اجرای نمایش"ددالوس و ایکاروس" یک هفته دیگر تمدید شد.
به گزارش دریافتی سایت ایران تئاتر از روابط عمومی مجموعه تئاترشهر، با توجه به استقبال چشمگیر تماشاگران و تقاضای علاقهمندان مبنی بر تمدید نمایش"ددالوس و ایکاروس" اثر همایون غنیزاده، این نمایش تا یک هفته دیگر تمدید شد و تا 11 خرداد ماه در تالار سایه مجموعه تئاترشهر بر صحنه خواهد بود.
لازم به ذکر است در نمایش"ددالوس و ایکاروس" که هر روز ساعت30/18 در تالار سایه بر صحنه است، حمیدرضا نعیمی و جواد نمکی به عنوان بازیگر حضور دارند.